ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

- Teknologien til det keramiske belegget ClearFX sparer deg tid pa  rengjøring og vask.
- Samtidig som det gir en blendende glans og pa litelig beskyttelse mot UV-stråling og aggressive forurensningskilder som asfalt, veisalt, surt regn, fugle avføring, pollen og annet skitt som etterlater mer synlige og vedvarende flekker på  lakkoverflater.
ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

ATTOGENETISK OVERFLATE ENGINEERING 

EKSTREM HARDHET

Det tverrbundne rammeverket av krystalliserte partikkelmikroner reduserer mellomrummet mellom porøse hulrom, noe som gjør overflaten mye sterkere. Dette betyr mindre riper og redusert følsomhet for skade.

STRÅLENDE GLANS

ClearFX gir langvarig glans og dybde. Bringer strålende skjønnhet til bilens overflate i mange år slik at den ser ny ut.

KRAFTFULL BESKYTTELSE

ClearFX-systemet skaper høy UV- og miljøvern, og holder kjøretøyet trygt fra skadelige og ødleggende elementer under daglig bruk.

INTENS HYDROFOBITET

De resulterende polymerene med høy tetthet avviser naturligvis vann og krystalliserer til perfekte geometriske mønstre. Denne strukturen gjør bilens overflate ugjennomtrengelig for partikler med mindre raffinert karakteristikk som skitt og asfalt langs veien. Holder garantert bilen din rein lengre.

Etter over 2 års arbeid har vi samlet mange anmeldelser.

3
6
8
7
5
9
4
1
2
ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

01

Beholder glans og gir lakkoverflaten en speilaktig glans

02

Motstår slitasje

03

Motstandsdyktig mot veisalt, asfaltrester

04

God beskyttelse mot flekker og misfarging

ClearFX hvor god dekning kan:

ClearFX Systemet

ClearFX Exteriør 


ClearFX Exterior er helt enkelt den mest effektive måten til å behandle kjøretøyets resultat på. ClearFX leverer en hinne/film til kjøretøyets klarlakk som styrker kjernestrukturen for å være mer ripemotstandig og gi ytterligere varighet. Kompatibelt med alle bilers lakk finish. ClearFX inneholder en 9H vurdering på MOHS skalaen for hardhet. En skala for å måle materialets hardhet eller ripemotsand av en overflate.

 

MOHS skalaen av hardhet definerer et område av verdier fra 1 til 10, der 10 er den høyeste målingen. For å gi et perspektiv i henhold til hva 9H rangeringen av ClearFX betyr på et tungt nivå, er et eksempel på 10H rangering på MOHS skalaen et av naturens hardeste materialer; en diamant! Den utrolige hydrofobiske egenskapen til ClearFX oppbevarer en ytterligere overflate, som er mye mer motstandsdyktig på mulig skadelige forurensninger som sur nedbør, fugleskit, asfalt og UV-strålinger. Resultatet er at kjøretøyet holder en strålende og ren glans i flere år frem i tid. 

ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program
ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

ClearFX Interiør 


Clearfx interiør arbeider for å fukte og myke innvendige overflater som blant annet lær. Alt sammen mens det tilfører et hydrofobt og skadebestandig beskyttelseslag. Clearfx interiør retter seg mot de dype porene i både lær og syntetisk lær. 

Denne unike, modifiserende virkningen til vårt attogenetiske overflate ingeniør system hjelper til med å reparere og styrke svake eller eldre celler i materialet som mottar påføringen. Clearfx interiør vil ikke tørke ut eller forelde skinnmateriale. Dens fantastiske flytende fortrengnings- egenskaper vil bidra til å bevare integriteten til interiøret ditt, og samtidig sikre at regelmessig rengjøring er en lek. 

ClearFX-hjul 


ClearFX Wheels er en ekstra varmebestandig og beskyttende påføring for alle malte felger. Denne løsningen leverer ekstra klarhet og glans til din finish og beskytter fra skadelige påkjenninger som bremsestøv, vann, olje, steinsprut og andre uforutsette skader. ClearFX Wheels er nr. 1 av forsvar for å hjelpe felgene dine til å se ny ut til enhver tid.

ClearFX Royal VIP keramisk lakkbeskyttelse 9 år garanti program

Hva er attogenetic overflate engineering?

Clearfx attogenetic overflate engineering system er basert på silica attogenetic teknologi. Med forbedringer i både motstand og lang levetid sammenlignet med andre nanoteknologiske beskyttelsesprodukter som er tilgjengelige i bilindustrien i dag.

 

I motsetning til glass eller keramisk belegg som finnes i industrien i dag. Som har til virke å lage en beskyttelsesfilm på det siste laget av bilens lakk. Går clearfx-systemet sitt inngrep utover å kun legge seg på overflaten. Det fungerer faktisk for å omforme selve overflatestrukturen på et ultra molekylært nivå, samt bryte de dype og porøse hulrom til enhver bil finish. Clearfx salg og styrker konstruksjonen av bilens lakk ved å øke strukturelt volum og hardhet samtidig som det gir en topplagsfilm med beskyttelse samtidig. Clearfx garanterer å være det beste fra beskyttelse av lakken din!

 

Clearfx-systemet brukes profesjonelt i et spesialisert kontrollert miljø for å sikre maksimal kvalitet og effektivitet, etterlater en høy intensitet av visuell klarhet og fargekontrast når det er

 
fbq('track', 'Contact')