EKSTREM HARDHET

Det tverrbundne rammeverket av krystalliserte partikkelmikroner reduserer mellomrummet mellom porøse hulrom, noe som gjør overflaten mye sterkere. Dette betyr mindre riper og redusert følsomhet for skade.

INTENS HYDROFOBITET

De resulterende polymerene med høy tetthet avviser naturligvis vann og krystalliserer til perfekte geometriske mønstre. Denne strukturen gjør bilens overflate ugjennomtrengelig for partikler med mindre raffinert karakteristikk som skitt og asfalt langs veien.

Holder garantert bilen din rein lengre.

STRÅLENDE GLANS

ClearFX gir langvarig glans og dybde. Bringer strålende skjønnhet til bilens overflate i mange år slik at den ser ny ut.

KRAFTFULL BESKYTTELSE

ClearFX-systemet skaper høy UV- og miljøvern, og holder kjøretøyet trygt fra skadelige og ødleggende elementer under daglig bruk.

01 CLEARFX EXTERIOR

 

CLEARFX EXTERIOR ER HELT ENKELT DEN MEST REFINERTE OG EFFEKTIVE MÅTEN TIL Å BEHANDLE OG MAXIMERERE KJØRETØYETS SLUTT RESULTAT. 

DEN LEVERER EN INTENSITET TIL KJØRETØYETS KLARLAKK SOM STYRKER KJERNESTRUKTUREN FOR Å VÆRE RIPEMOTSTANDIG OG GIR YTTERLIGERE VARIGHET

 

KOMPATIBELT MED ALLE BILERS LAKK FINISH, CLEARFX INNEHOLDER EN 9H VURDERING PÅ MOHS SKALEN FOR HARDHET. EN SKALA FOR Å MÅLE MATERIALETS HARDHET ELLER RIPEMOTSTAND AV EN OVERFLATE.

MOHS SKALAEN AV HARDHET DEFINERER ET OMRÅDE AV VERDIER FRA 1 TIL 10, DER 10 ER DEN HØYESTE MÅLINGEN. FOR Å GI ET PERSPEKTIV I HENDHOLD TIL HVA 9H RANGERINGEN AV CLEARFX BETYR PÅ ET TUNGT NIVÅ, ER ET EKSEMPEL PÅ 10H RANGERING PÅ MOHS SKALAEN SOM ER AT EN AV NATURENS HARDESTE MATERIALER ER: EN DIAMANT!

 

DEN UTROLIGE HYDROFOBISKE EGENSKAPEN FOR CLEARFX OPPBEVARER EN YTTERLIGERE OVERFLATE, SOM ER MYE MER MOTSTANDSDYKTIG PÅ MULIG SKADELIGE FORURENSNINGER SOM EKSEMPEL SUR NEDBØR, FUGLE SKIT, ASFALT OG (UV) STRÅLINGER. RESULTATET ER AT KJØRETØYET

HOLDER EN STRÅLENDE OG REN GLANS I FLERE ÅR FRAM I TID

02 CLEARFX INTREIOR

 

CLEARFX INTERIOR ARBEIDER FOR HYDRAT OG FOR Å MYKNE INTERIØRETS OVERFLATER SOM LER, ALT UNDER TILFØRING AV ET HYDROFOBISK OG SKADERESISTENT BESKYTTELSESLAGG.  CLEARFX INTERIØR MÅL ER DE DYRE PORENE AV BÅDE AUTOMOTIVE LEVER OG SYNTHETISK LÆRMATERIALE.

 

DENNE UNIKE HANDLINGEN AV VÅRE ATTOGENETISKE OVERFLATE ENGINEERINGSSYSTEMET HJELPER TIL REPARASJON OG STYRKE I SVAKE ELLER SKADEDE CELLER INNEN DET MATERIALE MOTTAKET. CLEARFX INTERIOR VIL IKKE TØRKE UT ELLER ELDRE MATERIALE, MEN VIL HOLDE UTSENE OG FØLELSEN BRA. 

SAMTIDIG VIL REGELMESSIG VASK VÆRE EN DRØM

03 CLEARFX WHEEL

 

CLEARFX WHEELS ER EN EKSTRA VARMEBESTANDIG OG BESKYTTENDE PÅFØRING FOR ALLE MALTE FELGER. DENNE LØSNINGEN LEVERER EKSTRA KLARHET OG GLANS TIL DIN FINISH OG BESKYTTER FRA SKADELIGE PÅKJENNINGER, SOM BREMSESTRØV, VANN, OLJE, STEINSPRUT OG ANDRE UFORUTSETTE FREMMEDLEGEMER.

 

CLEARFX WHEELS ER NR 1 I LINJEN AV FORSVAR FOR OG HJELPE FELGENE DINE OG SE NY UT TIL EN HVER TID

KOM OG BESØK OSS

VI GIR DEG NYBIL FØLELSEN TILBAKE!

Borgundvegen 494

6015 ÅLESUND

Tlf: 46 96 45 96