Polering Ålesund

Ser du etter et bilsenter som tilbyr polering i Ålesund? RestorFX tilbyr bilpleie og polering som får bilen din til å se ut som ny igjen. Les mer eller bestill time her.

Med årene kan en bil som en gang var skinnende blank bli matt, gusten og misfarget. Selv om man vasker bilen regelmessig, tar det ikke lang tid før bilen mister glansen sin igjen.

 

Det var grunnen til at Alex og Nadia Kotyakov startet opp RestorFX i 2006. De syntes det var en mangel på bilpleiebehandlinger på markedet som ga varige og imponerende resultater. 

 

Etter flere års research og utvikling lanserte de RestorFX og ClearFX – en revolusjonerende teknologi som gjenoppretter bilens opprinnelige utseende og beskytter den mot fremtidige skader.

Banebrytende produkter

RestorFX er en av de mest avanserte lakk gjenopprettende behandlingene som finnes på markedet i dag. Behandlingen består av tre steg som fjerner riper, mindre veiskader og slitasje, samtidig som den gir billakken en imponerende blank finish. 

 

Den polymimetiske behandlingen smelter sammen med og binder seg kjemisk til den opprinnelige overflatebehandlingen. Resultatet er en strålende ren bil som ser ut som den kommer rett fra fabrikken – og resultatet er permanent.

 

ClearFX er det siste steget i behandlingen. ClearFX fungerer som et solid skjold mot fremtidige skader og forsegler det flotte resultatet som RestorFX gir.

Lakkforsegling på interiør, glass og hjul

Lakkforseglingen fra ClearFX finnes også til interiør og hjul. ClearFX Interior fukter og mykgjør de innvendige overflatene, og ClearFX Wheels beskytter hjulene mot skader fra vann, olje og steinsprut. ClearFX Glass Coating gir veldig godt vannavvisende effekten.  

 

Sammen med resten av behandlingen blir bilen din mer skinnende enn noen gang før, både utvendig og innvendig.

Våre avdelinger

Siden RestorFX ble startet opp i 2006, har det blitt startet opp avdelinger som tilbyr denne behandlingen verden over. I Norge finner du RestorFX i ti byer: i Ålesund, Arendal, Kokstad, Stavanger, Gjøvik, Elverum, Rørvik, Borgerskogen  på Billingstad og i Halden.

Polering i RestorFX Ålesund og ClearFX lakkbeskyttelse

Avdelingen vår som jobber med polering i Ålesund startet opp i 2019, og har allerede behandlet bilene til over 500 fornøyde kunder. Vi tilbyr blant annet lakkrestaurering, lakkforsegling og polering i Ålesund med de revolusjonerende produktene fra RestorFX og ClearFX. 

 

Dersom bilen din har fått riper, mindre veiskader eller blitt matt og misfarget med årene, kan vi hjelpe deg. Lakkrestaureringen fra RestorFX reparerer den kjemisk skadede klarlakken på bilen ved å jevne ut og fylle inn de skadede områdene. 

 

Den avanserte behandlingen reparerer ikke bare skadene på bilen, men gjør også at bilen får en strålende blank finish. Lakkforseglingen fra ClearFX sørger for at resultatet varer i flere år, og gir et ekstra lag med beskyttelse til bilen din.

Bestill polering i Ålesund

Hos oss møter du dyktige og erfarne ansatte som legger stor vekt på å tilby god kundeservice. Hvis du har lyst til å prøve polering i Ålesund med RestorFX, så bestill din time via lenken nedenfor. 


Dersom du lurer på noe angående polering i Ålesund eller RestorFX-systemet, så kontakt oss gjerne på telefon: 469 64 596 / 966 55 407 eller mail: restorfxalesund@gmail.com. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
fbq('track', 'Contact')