Keramisk Coating

Har billakken din blitt gusten, slitt eller misfarget? Med ClearFX Keramisk Coating fra RestorFX blir bilen din like skinnende ren som da du kjøpte den.

ClearFX er et Keramisk Coating-produkt som gjør at bilen får en strålende glans samtidig som den beskytter mot slitasje, riper og tøffe værforhold. 

 

Den keramiske behandlingen passer like godt å bruke på både nye og brukte biler. På nye biler sørger behandlingen for at bilen din holder seg like glansfull som da du kjøpte den, og på brukte biler gjør behandlingen at bilen får tilbake sitt opprinnelige utseende. 

 

ClearFX virker på samme måte som en skjermbeskytter for PC eller mobil: Den forsegler billakken og beskytter den mot riper, skader og slitasje. Med Keramisk Coating fra ClearFX kan du være føre var og forhindre fremtidige skader.

Strålende og langvarig resultat

Å vaske bilen sin er en kortvarig glede. Bilen blir nesten så god som ny etter man har vasket den, men resultatet varer ikke lenge. 

 

Keramisk Coating fra ClearFX gir derimot et langvarig resultat som varer i flere år. Dette er keramisk lakkforsegling med vannavvisende effekt, som brukes for å beskytte lakken mot skader og støv.

 

Etter behandlingen ser bilen ut som den kommer rett fra fabrikken, og den strålende finishen går ikke av i vask. Dette er fordi behandlingen fungerer på et mikroskopisk nivå og bryter seg gjennom overflaten på billakken. 

 

I Norge er bilene våre spesielt utsatt for tøffe værforhold. Den keramiske behandlingen fra ClearFX beskytter mot regn, vind, støv og smuss. Dette gjør at du ikke trenger å vaske bilen like ofte.

Dette er RestorFX

ClearFX er et av de innovative produktene til RestorFX. RestorFX ble startet av amerikanske Alex og Nadia Kotyakov i 2006. De syntes at restaureringsmetodene som bilbransjen benyttet seg av var utdaterte, og at billakken aldri ble like fin som da bilen var ny. 

 

De ville utvikle produkter som gjenopprettet bilens opprinnelige utseende og ga langvarige resultater. Etter flere års research og utvikling lanserte de RestorFX og ClearFX – banebrytende produkter som gjenoppretter billakkens opprinnelige utseende og beskytter mot fremtidige skader. 

 

RestorFX begynte som en liten bedrift i Vancouver i Canada, og nå finnes det avdelinger som tilbyr behandling med RestorFX og ClearFX over hele verden. 

Våre avdelinger i Norge

RestorFX har ti avdelinger i Norge: i Ålesund, Arendal, Kokstad, Stavanger, Gjøvik, Elverum, Rørvik, Borgerskogen  på Billingstad og i Halden. På våre avdelinger kan du prøve den revolusjonerende restaureringsbehandlingen fra RestorFX eller keramisk coating fra ClearFX. Finn din nærmeste avdeling her. 

 

Aller best resultat får du dersom vi behandler bilen din med lakkgjenoppretting fra RestorFX og avslutter med den keramiske behandlingen fra ClearFX. 

 

Den lakkgjenopprettende behandlingen fjerner riper og mindre skader og får bilen din til å se ut som den kommer rett fra fabrikken. Den Keramiske Coatingen forsegler billakken og sørger for at resultatet varer i flere år. Sammen gjør disse behandlingene at bilen din får en imponerende glans og kraftig beskyttelse mot riper og slitasje.

Bestill din time i dag

På våre avdelinger møter du dyktige og hyggelige ansatte som har lang erfaring innenfor bilbransjen. RestorFX Ålesund har startet opp i Ålesund i 2019, og siden da har vi behandlet bilene til over 500 fornøyde kunder. 

 

Vi legger stor vekt på å yte god kundeservice og gjør vårt ytterste for at du skal bli strålende fornøyd. Bestill din time hos oss via lenken nedenfor. 

 

Hvis du har noen spørsmål om Keramisk Coating eller lakkgjenoppretting, så kontakt oss gjerne. Vi ser frem til å høre fra deg!

 
fbq('track', 'Contact')