fbq('track', 'Contact');

Foliering Bulkut Ålesund

Vil du prøve lakkeringsfri bulkoppretting (PDR) eller gi bilen din et helt nytt utseende? Da burde du prøve foliering på Bulkut i Ålesund.

På 90-tallet var foliering mest utbredt blant eiere av firmabiler eller taxier, men de siste årene har denne behandlingen også blitt svært populær blant private bileiere

 

Det er mange grunner til at denne behandlingen har blitt mer og mer utbredt. Enkelte ønsker å gi bilen sin et mer personlig uttrykk med en ny farge, et særegent mønster eller en matt finish. 

 

Andre ønsker at bilen skal se mer skinnende og blank ut igjen, samtidig som de beskytter bilen mot riper og veiskader.

Forskjellige farger og uttrykk

Med foliering kan vi gi bilen din et helt nytt utseende på bare noen dager, og det finnes en rekke forskjellige farger og mønstre du kan velge mellom. 

 

Her er det bare fantasien som setter grenser – vil du ha et oppsiktsvekkende mønster, en helt ny farge, eller kanskje vil du bare dekke over mindre skader på bilen din med folie? 

 

Det er mange muligheter innenfor foliering, og man trenger ikke nødvendigvis å foliere hele bilen. Mange velger kun å foliere områdene som er mest utsatt for skader forårsaket av steinsprut.


Uansett hva du ser for deg, kan vi hjelpe deg med foliering på Bulkut hos RestorFX Ålesund. Hos oss møter du hyggelige og erfarne ansatte som har lang erfaring med alt innen bilpleie, polering og foliering.

Slik utføres folieringen

For å få et godt resultat, er det viktig at behandlingen gjøres på en grundig måte på et verksted som har erfaring med foliering. RestorFX Ålesund er en av bilsentrene hvor du kan få utført foliering.

 

Før vi går i gang med folieringen, kan det være nødvendig å demontere noen av detaljene på bilen (for eksempel dørhåndtak og lamper). Dette er for å sikre at folien legger seg riktig på bilens karosseri. 

 

Folieringen utføres ved at folien dras over bilen og klebes på bilen ved hjelp av en varmepistol. Folien skjæres til i alle kriker og kroker med en skarp kniv. Resultatet er en bil med et helt nytt utseende og kraftig beskyttelse mot riper og steinsprut skader.

Hva skjer når folien tas av?

Folien kan tas av når du ønsker det, og det er ikke vanskelig å fjerne den. Billakken tar ikke noe skade av at folien fjernes. 

 

Én av de største fordelene med foliering er at bilen får en såpass sterk beskyttelse mot riper og skader at den ser ut som ny når man tar av folien. Derfor kan foliering også være en måte å unngå at bilen taper seg i verdi.

Foliering hos Bulkut i Ålesund

Bulkut er en del av bilsenteret RestorFX i Ålesund. I tillegg til foliering, tilbyr vi blant annet reparasjon av bulker, lakkrestaurering og lakkforsegling.

 

Vi er svært opptatt av god kundeservice, og har lang erfaring innen reparasjon, bilpleie, forebygging av skader og foliering. Bulkut i Ålesund holder til i Borgundvegen 494.

 

Hvis du har noen spørsmål angående foliering eller Bulkut i Ålesund, så kontakt oss i dag på telefon: 469 645 96 / 966 55 407. Du kan også bestille time til foliering via lenken nedenfor.

 

Har du en eller flere bulker på bilen din? Ta kontakt med BULKUT spesialisten på telefon: 909 48 042. Vi fikser bulkskader med lakkeringsfri oppretting.

Les også: Keramisk Coating

VI GIR DEG NYBIL FØLELSEN TILBAKE!

Borgundvegen 494

6015 ÅLESUND

Tlf: 46 96 45 96