BulkUT hos RestorFX Center Ålesund 

Vil du prøve lakkeringsfri bulkoppretting (PDR)? 

Bulkretting hos RestorFX Center Ålesund utføres en av beste PDR lakkeringsfri bulkoppretting spesialisten i Norge 

Otto Jarle Lødemel. 

Ønsker du retting av bulker i bilen din så er BulkUT  å treffe hver tirsdag og torsdag på lokalet i  Ålesund i samme lokale Restorfx center Ålesund

Ring eller send en melding: tlf 90948042 Otto Jarle Lødemel. 

Foliering 

På 90-tallet var foliering mest utbredt blant eiere av firmabiler eller taxier, men de siste årene har denne behandlingen også blitt svært populær blant private bileiere

  

Det er mange grunner til at denne behandlingen har blitt mer og mer utbredt. Enkelte ønsker å gi bilen sin et mer personlig uttrykk med en ny farge, et særegent mønster eller en matt finish. 

  

Andre ønsker at bilen skal se mer skinnende og blank ut igjen, samtidig som de beskytter bilen mot riper og veiskader. 

Forskjellige farger og uttrykk 

Med foliering kan vi gi bilen din et helt nytt utseende på bare noen dager, og det finnes en rekke forskjellige farger og mønstre du kan velge mellom. 

  

Her er det bare fantasien som setter grenser – vil du ha et oppsiktsvekkende mønster, en helt ny farge, eller kanskje vil du bare dekke over mindre skader på bilen din med folie? 

  

Det er mange muligheter innenfor foliering, og man trenger ikke nødvendigvis å foliere hele bilen. Mange velger kun å foliere områdene som er mest utsatt for skader forårsaket av steinsprut. 

 

Uansett hva du ser for deg, kan vi hjelpe deg med foliering hos RestorFX Ålesund. Hos oss møter du hyggelige og erfarne ansatte som har lang erfaring med alt innen bilpleie, polering og foliering.

Slik utføres folieringen 

For å få et godt resultat, er det viktig at behandlingen gjøres på en grundig måte på et verksted som har erfaring med foliering. RestorFX Ålesund er en av bilsentrene hvor du kan få utført foliering. 

  

Før vi går i gang med folieringen, kan det være nødvendig å demontere noen av detaljene på bilen (for eksempel dørhåndtak og lamper). Dette er for å sikre at folien legger seg riktig på bilens karosseri. 

  

Folieringen utføres ved at folien dras over bilen og klebes på bilen ved hjelp av en varmepistol. Folien skjæres til i alle kriker og kroker med en skarp kniv. Resultatet er en bil med et helt nytt utseende og kraftig beskyttelse mot riper og steinsprut skader. 

Hva skjer når folien tas av? 

Folien kan tas av når du ønsker det, og det er ikke vanskelig å fjerne den. Billakken tar ikke noe skade av at folien fjernes. 

  

Én av de største fordelene med foliering er at bilen får en såpass sterk beskyttelse mot riper og skader at den ser ut som ny når man tar av folien. Derfor kan foliering også være en måte å unngå at bilen taper seg i verdi. 

Les også: Keramisk Coating

 
fbq('track', 'Contact')