Eksklusiv bilpleie Ålesund

Ser du etter bilpleie i Ålesund? RestorFX tilbyr revolusjonerende lakkrestaurering som får bilen din til å se ut som den kommer rett fra fabrikken.

Gjennom årene kan biler få riper i lakken eller bli misfarget og gusten. RestorFX er en banebrytende overflatebehandling som effektivt fjerner riper, mindre veiskader, oksidasjon og uønskede mønstre fra billakken. 


Dette gjør at bilen din får en strålende ny finish som gjør at den ser ut som den gjorde da den var ny. Det beste av alt er at behandlingen er permanent.

Strålende finish og bedre beskyttelse

De fleste metoder for lakkrestaurering fjerner laget med klarlakk slik at ripene og misfargingen forsvinner. Problemet med denne metoden er at den fjerner en del av det beskyttende laget på bilen, og gir ikke et spesielt synlig resultat.

 

RestorFX reparerer derimot den skadede klarlakken ved å fylle ut de skadede områdene. Dette er en polymimetisk overflatebehandling som smelter sammen med og binder seg kjemisk til den opprinnelige overflatebehandlingen. 

 

På denne måten gjenoppretter RestorFX bilens opprinnelige utseende, samtidig som den beskytter mot fremtidige skader.

Bilpleie i Ålesund – våre produkter

Vårt mål er å tilby de mest innovative, effektive og permanente produktene som finnes på markedet innenfor polering, lakkfornyelse, keramisk lakkbeskyttelse, steinsprutfolie / sikkerhetsfilm og lyktfornyelse. Vi tilbyr også innvendig kjemisk rensing og utvendig skånsom vask ved bruk eksklusive Restorfx produktene.

RestorFX Renew

RestorFX Renew påføres på et av våre verksteder, og fornyer bilens utseende på bare et par timer. I ulikhet med andre bilpleieprodukter, reparerer RestorFX Renew de underliggende skadene i billakken og gjenoppretter bilens opprinnelige glansfulle utseende. 

 

RestorFX Renew fungerer godt alene, men aller best holdbarhet og resultat får man sammen med RestorFX Finish og RestorFX Retain.

RestorFX Finish

RestorFX Finish er et avansert lakksystem som er designet for å fungere sammen med RestorFX Renew. Lakksystemet reparerer skader og avskaling i billakken på en effektiv måte.

RestorFX Retain

RestorFX Retain er det siste steget i restaureringsprosessen. Denne behandlingen fungerer som en topplag som gir bilen et ekstra lag med beskyttelse mot vær og slitasje. Sammen sørger de tre stegene i behandlingen for at bilen får en permanent, glansfull finish og beskyttelse mot fremtidige skader.

Les også: Keramisk Coating

Historien bak RestorFX

Det nyskapende restaureringssystemet RestorFX ble gjort tilgjengelig på markedet i 2006, etter flere års testing og utvikling. De amerikanske grunnleggerne Alex og Nadia Kotyakov syntes at restaureringsmetodene som ble brukt på den tiden ga dårlige og kortvarige resultater. 

 

De hadde et mål om å skape en mer effektiv og permanent metode for å gjenopprette bilens opprinnelige utseende og beskytte den mot fremtidige skader. Resultatet ble RestorFX – en banebrytende teknologi for lakkgjenoppretting som får bilen til å se ut som den kommer rett fra fabrikken.

 

De neste årene ble det åpnet flere og flere RestorFX-avdelinger både i Norge og resten av verden. Vi har blant annet en avdeling for bilpleie i Ålesund, hvor du kan prøve den effektive og permanente RestorFX-behandlingen.

Bilpleie i Ålesund med RestorFX

RestorFX Ålesund ble startet i 2019, og har allerede over 500 fornøyde kunder. Dersom bilen din har fått riper, blitt misfarget eller lignende, bør du prøve bilpleie i Ålesund med RestorFX. 

 

Med denne behandlingen kan du gi bilen din en strålende ny finish som er permanent og beskytter mot fremtidige skader.

 

Hvis du er i tvil om behandlingen passer din bil eller har spørsmål angående bilpleie i Ålesund, så ta kontakt med oss i dag. Vi kan enten nås på telefon: 469 64 596 /  966 55 407 eller på mail: restorfxalesund@gmail.com

 

Du kan også bestille bilpleie i Ålesund via lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
fbq('track', 'Contact')